Julbord

Man in the Moons julbord

En speciell tid på året och en fin tradition - det svenska julbordet. På Man in the Moon serverar vi ett vällagat traditionellt svenskt julbord. Julbordet dukas upp mellan den 25 november-19 december inne i vår utsmyckade vinterträdgård och är fyllt med klassiker men också med nya rätter - däribland vår egen veganska sill och ett helvegetariskt bord!

Menyn hittar ni här.

Julbord, kvällssittning med valfri ankomsttid mellan kl 17-20
675 kr per person - välkomstglögg ingår

Julbord lunch, för sällskap om minimum 25 personer
495 kr per person - välkomstglögg ingår

Är ni ett större sällskap eller vill boka andra datum?

Inga problem - vi har plats för både små och stora sällskap. Möjlighet finns för större sällskap att även boka jullunch eller julbord på andra tider eller datum, maila oss gärna på info@maninthemoon.se för prisförslag.

Dryckespaket

Lilla - 2 glas öl/vin, kaffe/te - 180 kr

Mellan - 1 snaps, 2 glas öl/vin, kaffe/te - 270 kr

Stora - 1 snaps, 2 glas öl/vin, 1 avec, kaffe/te - 360 kr 

Gällande COVID-19: Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit flertalet åtgärder för att säkerställa en trygg och säker miljö för våra gäster, däribland utökade avstånd mellan sällskap och färre antal bord i våra lokaler. Dessutom har vi stärkt upp rutinerna ytterligare för städning och hygien.

Varmt välkommen att kontakta oss för att boka ert julbord, enklast gör ni det via denna länk. Ni kan även kontakta oss direkt per e-post eller telefon så hjälper vi er med bokningen.

E-post: info@maninthemoon.se
Telefon: 08-458 95 00

Man in the Moon | Tegnérgatan 2C Stockholm | 08-458 95 00 | info@maninthemoon.se