20-årsjubileum

14 jubileumsöl från 12 olika bryggerier – 20-årsjubileum med start den 21 mars

2014 är ett stort år för oss på Man in the Moon. Vi är stolta över att fylla 20 i år och har planerat en storslagen fest där vi kommer fira detta ordentligt. Tolv utvalda bryggerier har bidragit med totalt fjorton unika jubileumsöl för vårt firande, vissa så pass limiterade att de bara finns i 15 liter. Fredagen den 21 mars kommer vi anordna en fest hos oss där alla dessa öl kommer vara påkopplade på fat och hela matmenyn görs om för 20-årsjubileumet. Utöver jubileumsölen utlovar vi även flera premiärer på öl som aldrig nått Sverige förut.

Kvällen kommer bli praktfull och ni är varmt välkomna att fira med oss! Vi kommer att sätta upp en Brewers Lounge där man kommer kunna mingla med bryggarna, leverantörer samt andra inbjudna gäster. I denna sektion, som fram till kl 18 inte är tillgänglig för allmänheten, kommer vi att bjuda på lättare tilltugg samt musikunderhållning. Önskar ni även göra en bordsreservation i matsalen för denna kväll, är ni välkomna att återkomma till oss.
Utäver bryggare och branschfolk har vi även bjudit in media och press samt sist men inte minst alla våra öldrickande vänner som vill fira med oss.
Festligheterna startar på Man in the Moon (Tegnérsgatan 2, Stockholm) den 21 mars kl. 16.00.


Bryggare som bidragit med jubileumsöl:
Amager Bryghus
Beer Here
Beerbliotek
Brekeriet
CAP
Dugges Ale- och Porterbryggeri
Eskilstuna ölkultur
Mikkeller
Nynäshamns ångbryggeri
Nögne
Stronzo
Ängöl Kvartersbryggeri

I samarbete med easyTableBooking.se