VECKA 41
Dagens Lunch 159 kr
Inkl. salladsbuffé och kaffe
MÅNDAG
Rimmat fläsklägg med rotmos, senapssky och sotad purjolök
Citron och färskostbakad lax med smörstekt spenat och färskpotatis
TISDAG
Grillad kyckling med krämig basilika och vitlökssås, risotto och haricots verts
Bakad sejrygg med stuvad spenat, räkor och duschessepotatis
ONSDAG
Wallenbergare med skirat smör, lingon, ärtor och potatismos
Gräddfrikassé på flundra och kräftstjärtar, morot och smörslungad potatis
TORSDAG
Högrevsgryta med kantareller, rotfrukter och potatispuré
Cajunkryddad laxfilé med limeörtsås, koriander och stekt ris
Ärtsoppa med pannkakor, drottningssylt och vispad grädde
FREDAG
Hjortstek med hasselbackspotatis, rotfrukter, gräddsås och svartvinbärsgelé
Havets lasagne med spenat, fänkål och machesallad
SERVERAS HELA VECKAN
Bakade betor, chevreostcremé, matvete och bönsallad 159:-
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon 190:-
Hamburgare med ost, chipotledressing och pommes 210:-