Dryck

Öl

Fatöl

På våra 30 egendesignade ölkranar serverar vi både det allra trendigaste och senaste men även traditionella hantverk från bryggerier som opererat i hundratals år. Sortimentet på fat är ständigt levande och vi kopplar dagligen på nya färska brygder. Många öl specialimporterar vi och är exklusiva för vår bar. Flera gånger varje år arrangerar vi välbesökta ölevents där alla 30 kranar reserveras för ett enskilt bryggeri, land eller tema. För aktuella fatöl klicka här!

Flasköl

I de kylda ölrummen en trappa ner hanterar vi över 650 olika ölsorter. Vårt utbud av flaskor och burkar är rörligt och ständigt uppdaterat för att erbjuda våra gäster en minnesvärd upplevelse. Här hittar ni öl från hela världen, i alla format och kategorier. Vissa öl kan vara slutsålda efter några timmar, andra klassiker har funnits i sortimentet sedan 90-talet. Oavsett, så är varje enskild ölsort noga utvald med en tanke och historia bakom, som vi gärna delar med oss av.

Cuvée (lagrad öl)

I vår ölkällare har vi omsorgsfullt lagrat flaskor, de allra äldsta från 80-talet, i en idealisk miljö för att utvecklingen ska frodas på ett så fulländat vis som möjligt. Denna speciallista består av flaskor från alla världens hörn, i synnerhet belgiska ales.

Våra egna öl

Genom åren har vi i samarbete med våra favoritbryggerier bryggt öl för olika ändamål. Vissa har blivit moderna klassiker och stående inslag på fat, medan andra väldigt limiterade utgåvor har förpassats till historieböckerna.

Vin & Whisky

Vinlistan hos oss är utvecklad tillsammans med erfarna vinkonnässörer som skapat en meny som täcker stora delar av både den moderna och traditionella vinvärlden.

Vi är väldigt stolta över vårt whiskysortiment som genom tiden blivit ett av landets mest utvecklade. Vi erbjuder över 120 single malt-sorter från hela världen samt omkring 20 blended. Varje flaska är omsorgsfullt utvald och inte sällan från mindre hantverksproducenter.

I samarbete med easyTableBooking.se