mobile_bildspel1.jpg

Oktoberfest 21 sept - 13 okt

Vi välkomnar hösten med vår årliga Oktoberfest, för 15:e året i rad. Vi erbjuder en tysk oktoberfestmeny samt upp till 40 olika tyska fatöl – serverade i halv- och helliters ölsejdlar. I matmenyn kommer det bl.a. serveras allt från olika sorters korvar, till fläsklägg med knödel, kalvschnitzel, apfelstrudel och brezels förstås! För större sällskap kan vi även erbjuda ett komplett mat- och dryckespaket.

Tyrolerbanden spelar onsdagar – lördagar under festivalveckorna. Tveka inte att boka även om ni skulle vara ett större sällskap, onsdagar-lördagar öppnar vi även upp vår stora hall där tyrolerbandet eller orkestern kommer att spela. Ta på dig tyrolerhatten och kom på årets största tillställning - bordsbokningar görs via hemsidan eller per telefon (08-4589500).

Menyer och mer information hittar ni här.

Sveriges bästa ölrestaurang 2014-2017

Det är med stor ödmjukhet som vi tagit emot utmärkelsen som bästa ölrestaurang i Sverige för fjärde året i rad av världens största ölsajt Ratebeer, där vi hamnat överst på listan ”Top Places To Have A Beer In The World”. Vi vill tacka alla våra fantastiska gäster för detta och ser fram emot ett spännande 2018.

Om oss

Man in the Moon är en gastropub som etablerades 1994. Här erbjuds välsmakande rätter, främst svenska klassiker men även rätter från andra kök som vi helt enkelt tycker är goda och som vi gärna parar ihop med någon av de 650 olika ölsorterna som finns i vårt sortiment. Vi kan stoltsera med 30 ölkranar, däribland flertalet egna brygder, och en gedigen ölkällare med lagrade ölsorter från 1980-talet och framåt. Dessutom erbjuder vi ett brett whiskysortiment med över 110 single malt-sorter. Vill ni sitta separat kan vi rekommendera vårt mysiga bibliotek som rymmer upp till 10 gäster.

Välkommen till en avslappnad miljö där du kan vara dig själv och njuta av det bästa och senaste från ölvärlden i kombination med vällagade och klassiska maträtter.

Man in the Moon | Tegnérgatan 2C Stockholm | 08-458 95 00 | info@maninthemoon.se