mobile_bildspel1.jpg

Man in the Moons julbord 25 nov - 19 dec

En speciell tid på året och en fin tradition - det svenska julbordet. På Man in the Moon serverar vi ett vällagat traditionellt svenskt julbord. Julbordet dukas upp mellan den 25 november-19 december inne i vår utsmyckade vinterträdgård och är fyllt med klassiker men också med en del spännande nyheter - däribland vår egen veganska sill och ett helvegetariskt bord!

Mer info finns under julbordslänken i menyn ovan, för bokningar eller övriga frågor är ni välkomna att maila oss på info@maninthemoon.se

Gällande COVID-19: Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit flertalet åtgärder för att säkerställa en trygg och säker miljö för våra gäster, däribland utökade avstånd mellan sällskap och färre antal bord i våra lokaler. Dessutom har vi stärkt upp rutinerna ytterligare för städning och hygien.

Om oss

Man in the Moon är en gastropub som etablerades 1994. Här erbjuds välsmakande rätter, främst svenska klassiker men även rätter från andra kök som vi helt enkelt tycker är goda och som vi gärna parar ihop med någon av de 650 olika ölsorterna som finns i vårt sortiment. Vi kan stoltsera med 30 ölkranar, däribland flertalet egna brygder, och en gedigen ölkällare med lagrade ölsorter från 1980-talet och framåt. Dessutom erbjuder vi ett brett whiskysortiment med över 110 single malt-sorter. Vill ni sitta separat kan vi rekommendera vårt mysiga bibliotek som rymmer upp till 10 gäster.

Välkommen till en avslappnad miljö där du kan vara dig själv och njuta av det bästa och senaste från ölvärlden i kombination med vällagade och klassiska maträtter.

Man in the Moon | Tegnérgatan 2C Stockholm | 08-458 95 00 | info@maninthemoon.se