Välkommen till Man in the Moon

Man in the Moon har en avslappnad miljö där du kan vara dig själv och njuta av det bästa och senaste från ölvärlden i kombination med vällagade och klassiska maträtter. En restaurang i Stockholm för alla tillfällen.

Om oss

Man in the Moon är en gastropub i Vasastan i Stockholm som etablerades 1994. Här erbjuds välsmakande rätter, främst svenska klassiker men även rätter från andra kök som vi helt enkelt tycker är goda och som vi gärna parar ihop med någon av de 650 olika ölsorterna som finns i vårt sortiment. Vi kan stoltsera med 30 ölkranar, däribland flertalet egna brygder, och en gedigen ölkällare med lagrade ölsorter från 1980-talet och framåt. Dessutom erbjuder vi ett brett whiskysortiment med över 120 single malt-sorter. Vi arbetar dagligen med att hylla och stötta hantverket och lyfter gärna fram mindre producenter som främjar öl- och whiskykulturen.


Är ni ett större sällskap eller önskar boka en AW, tveka inte att maila oss er bokningsförfrågan!

Oktober­fest

Man in the Moon välkomnar hösten med den årliga Oktoberfesten. Årets fest pågår 29 sept – 21 okt. Det dukas med långbord i vår stora Oktoberfesthall där en liveorkester spelar torsdagar-lördagar. Baren laddar upp med upp till 30 tyska fatöl samtidigt och från köket serveras en tysk oktoberfestmeny.

Ta på dig tyrolerhatten och kom på årets största tillställning!

Dryck

Ambitionen hos oss är att alltid kunna erbjuda Sveriges mest framstående utbud av öl och whisky. Sortimentet är genomtänkt, levande och komplext.

Målet är att varje enskilt besök på Man ni the Moon blir en unik smakupplevelse. Vi arbetar dagligen med att hylla och stötta hantverket och lyfter gärna fram mindre producenter som främjar öl- och whiskykulturen. Vi är stolta och trygga i vårt koncept och delar väldigt gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet.​

Aktuellt

Sparrisveckor 5 maj-5 juni

För 22:a året i rad serverar vi en hel meny med färsk vit sparris Då var det säsong igen för den vita sparrisen. Under en månads tid och med start den 5 maj kommer vi dagligen att presentera färsk vit sparris i menyn. Sparrisen anrättar

Läs mer

Vermont Beer Weeks 3-28 januari 2023

3-28 januari 2023 är det dags för våra årliga amerikanska ölveckor när vi drar igång Vermont Beer Weeks med över 50 olika fatöl från åtta bryggerier. Vi ser även fram emot att välkomna Tim Brady från Whetstone Beer Co. som kommer på besök. Deltagande bryggerier

Läs mer

Öl­provning

Vi arrangerar spännande ölprovningar för ert sällskap.

CHAMBRE SÉPARÉE

Hos oss finns plats för både små som stora sällskap att sitta i en egen del av restaurangen, oavsett om det är för middag, ölprovning eller en afterwork.

Biblioteket

Allra längst in hittar ni vårt bibliotek, ett mysigt litet rum för upp till 10 gäster där du och ditt sällskap kan njuta av en middag i en egen del av restaurangen. Önskar ni kombinera middagen med en aktivitet finns möjligheten att börja eller avsluta kvällen med en ölprovning tillsammans med en av våra kunniga provningsledare på plats.

I Spårvagnshallarna har man kombinerat gammalt med nytt genom att bland annat bygga en fin innergård med ett glastak. Denna innergård utgör vår eleganta festvåning. Festvåningen är anpassningsbar och kan bokas till allt från små styrelsemiddagar, till 50-årskalaset, oktoberfester, ölprovningar, mingeltillställningar eller stora företagsfester för upp till 200 gäster.

I samarbete med easyTableBooking.se